BOUFBAZAAR

Wat eten we vandaag?

De Boufbazaar is een gezellige straat, waar (h)eerlijk eten centraal staat.

Als essentieel onderdeel van de Gitannekesfoor streven we ook hier naar hetzelfde: Hoe kunnen we zoveel mogelijk kwaliteit aanbieden, binnen een leuk concept, betaalbaar voor iederéén?

Alle geserveerde groenten zijn van biologische oorsprong. Een groot deel van de gerechten is vegetarisch.

Alle afval van groenten, maar ook van borden en bestek, is biologisch afbreekbaar en wordt gecomposteerd op onze composthoop en gebruikt voor het aanmaken van warm water.

Alle eetstanden worden in eigen beheer uitgebaat. Alle eten wordt ter plekke in onze grote, gezellige backstage keuken bereid.

Méér nog, in de editie van 2017 brengen we u in primeur onze eigenste gitan-weide-veggie-burger! Hoofdingrediënten volledig geteeld , verzorgd en voorzien van liefdeen geoogst op onze Jardin Gitan – op de weide.

Alle eetstanden zijn van Gitannekesfoor-makelij en zijn voor het grootste deel opgetrokken uit recuperatiemateriaal.

Elk bouwwerk heeft zijn eigen specifiek karakter en sfeer. Voor de editie van 2017 werden er speciaal 2 volledig nieuwe eetstanden gebouwd door Bart, Seppe en Willem – KOMT DAT ZIEN!!!

Tijdens de geweldig succesvolle formule van 2016, bleek de capaciteit  van boufbazaar nog flink wat groeimarge te hebben. Daarom hebben we dit jaar nòg meer en gedreven vrijwilligers nodig, zowel front als backstage.

 


Boufbazaar menu 2017

-Over(h)eerlijke pizza's uit de houtoven van De Bakbarak - 9 gitonnekes

-Lokale friet van de boerderij bij Stefan en Ria - Blaubergse aardappeltjes, hand-made all the way - 4 gitonnekes

bio cheesy kroket 2 gitonnekes

-Buena foor burger / veggie bio foorburger (eigen kweek & handgemaakt) / Super slized Chicken - 6 gitonnekes

-GEMAAN GOE GROEN:

Tof uit den hof - Lof uit den hof - Gezellig/genotvol/Gemaangoed -Macho Vega Nacho - 3gitonnekes / MegaVegaBord - 9 gitonnekes

-Mega-Vega-Soep - 3 gitonnekes

-Pasta plezier met zwier - 7 gitonnekes

-assortiment #segStuckens! cake & ijsjes van Stuckens Diest

-assortiment koffie & hartverwarmende dranken van Zwart Goud uit de koffieboot

-pannenkoeken van de bomma met rietsuiker of piepsiroop - 2 gitonnekes

"May the fork be with you!!"

DO YOU FEEL THE VIBE...

 Kom mee met de boufbazaar....  We zoeken nét iemand zoals JIJ!

Profiel Backstage

Ben je gemotiveerd om achter de schermen de artiesten en vrijwilligers rot te verwennen? Ben je niet vies van vuile afwas of een scherp mes?

Dan ben je geknipt als medewerker in de backstage keuken.

Je staat in voor de voorbereiding  en snijden van onze lekkere bio-groentjes in opdracht van onze toegewijde chef-koks.

Je doet de afwas en helpt onze keuken spic & span te houden.

De  enige echte vrijwilligerspositie waar je effectief backstage werkt en in contact komt met de medewerkers en artiesten.

Plezante sfeer in de keuken - je staat met minstens 10 mensen te werken – mopjes à volonté.

Zeer leerrijk voor mensen die geïnteresseerd zijn in koken voor grotere groepen.

Elke shift van 6u krijgt 2x een pauze van 15 min -> minstens 30 minuten voor de shift aanwezig in boufbazaar voor briefing.

Wanneer je pauze valt, is afhankelijk van drukte en wachtrijen en zeer goed af te spreken met de andere personen in de eetstand / nooit samen.

Groenten kuisen & snijden en assisteren bij de leidinggevende koks.

Afwas en opruim (borden, potten, schotels, bestek) & opruimen en poetsen keuken.

Smeren broodjes vrijwilligers.

Bediening toog artiesten en medewerkers, opnemen bestellingen en borden doorgeven (nederlands, frans, engels, spaans....).

Bediening stoomoven en ervaring in keuken is een voordeel, absoluut géén must.

Oog voor organisatie, orde en netheid is een pluspunt, geen must.

Stressbestendig en altijd goed gezind!!

Profiel Boufbazaar

Ben je verlekkerd op lekker eten?

Hou je van alle leuke mensen van de foor?

Wil je hen soigneren en de honger de wereld uit helpen?

We zoeken mensen voor de bediening van onze boufbazaar standjes.

Bakbarak pizza, buena bio-burger, cake&vegan sap & soepbar, , pittige pasta, foodgitive international awareness kitchen, crèpe gitan en ijsjes

Zeer sociale functie - je ziet veel mensen passeren.

Je serveert eerlijk, heerlijk, biologisch voedsel met liefde bereid en geserveerd, in biologisch afbreekbare verpakkingen.

Plezante sfeer - je maakt elke klant blij -  je verveelt je gegarandeerd niet, zo vliegen de 6 uren voorbij.

Elke shift van 6u krijgt 2x een pauze van 15 min -> minstens 30 minuten voor de shift aanwezig in boufbazaar voor briefing.

Opnemen bestellingen - ontvangen jetons.

Opscheppen borden pasta, kom soep, beleggen hamburgers, beleggen pizza, scheppen ijsjes.

Bedienen klanten.

Vriendelijk en geduldig opnemen bestellingen - ontvangen jetons.

Laatste shift sluit 30min voor einde van de shift en ruimt de eetstand op en doet afwas van gebruikte schalen, opruim.

PROFIEL CEO

 Hiervoor zoeken we nog gemotiveerde en sympathieke leidinggevende types die in staat zijn om het spel op een zelfstandige manier te runnen.

VERANTWOORDELIJKE PASTA : Don of Donna Corleone

Voor de pittige pasta zoeken we een flamboyant type met italiaanse passie, om de druk bezochte pastabar draaiende te houden, met zuiderse flair & charme.

Verantwoordelijke functie van 2x6u per dag: 1 persoon voor zaterdag, 1 persoon voor zondag.

Je functie:

Algemene leiding pittige pastakraam

Voor opening & bij sluiting stand nakijken: of alle ingrediënten voldoende aanwezig zijn, ook tijdens openingsuren communicatie met backstage keuken voor aanvullen ingrediënten indien nodig.

Zelf koken en bijkoken pasta in de backstage keuken (saus wordt bereid door onze koks).

Bijvullen schaeffers tijdens openingsuren.

Begeleiden bij bediening toog en bijspringen bediening in drukke momenten.

Toezien op opkuis bij sluiting stand.

PANNEKOEKENBAKSTER : Moe of va koek – crèpe Gitan

Bakken pannekoeken bij kinderanimatie.

Opnemen bestelling & bedienen klantjes.

Zeer kindvriendelijk, geduldig en lief!

Veel fantasie, in navolging van Ina's kinder-animatie-team - thema AARDE.

VERANTWOORDELIJKE PIZZA Enthousiaste Pizzaioli

Voor de bakbarak een pizzabakker die de vlam in de pijp kan houden, ervaring heeft met pizza bakken in een houtoven, terwijl hij het hoofd koel houdt.

Je functie:

je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ‘de Bakbarak’ op de festivalweide

je bakt en verkoopt met je team pizza’s uit een houtoven aan de festivalgangers

je ontvangt vrijwilligers en begeleidt ze in het werk in de Bakbarak

je bent de contactpersoon voor de organisatie van Gitannekesfoor vzw

Je profiel:

je houdt van pizza en hebt liefst enige ervaring met het bakken ervan

je bent sociaal en kan mensen positief aan het werk zetten

ervaring met vrijwilligerswerk is een pluspunt

Ons aanbod:

een super toffe en creatieve werkomgeving tussen een hoop enthousiaste mensen

een vergoeding voor het geleverde werk, evenredig met je prestaties

een ervaring die je nooit zal vergeten!