Meer weten over wat het kinderanimatieteam dit jaar voor je in petto heeft? Klik op de boommmm...

Kinderen van alle leeftijden!

Kinderanimatie voor allen die kind of kinds zijn!

Een ervaren team zet een leer- en speelzaam themadorp op poten waar kinderen ál hun zintuigen worden geprikkeld. Elk jaar opnieuw bedenken Kompanie Kawtsjoe en hulptroepen een thema waarrond hij het ganse kinderdorp bouwt. In 2016 waren dit ' Droomkapers' en uit diverse bronnen borrelt nu het thema 'Aards' op...

Grime is een vaste waarde. Het geduld van de kinderen wordt beloond als ze de snoet van een tijger of een piraat in de spiegel zien. Zo kan elk kind met een zelfgekozen ontwerp verder op ontdekkingsreis!

De mensen van Kompanie Kawtsjoe doen niet aan vlekkerige plaktattoos, in de plaats zetten ze prachtige tijdelijke kindertattoos. Mensen tatoeëren zich al duizenden jaren, in elke cultuur en overal op aarde; dus waarom geen schattige tattoos op onschuldige kinderarmpjes?

Ook Madame Luna de Waarzegster zakt jaarlijks naar Gitannekesfoor af. Met haar kristallen bol onderzoekt ze elk kind op boze dromen, die ze vakkundig verwijdert en vervangt.

Lees hier binnenkort meer over wat ze dit jaar voor je in petto hebben...

Een beetje oud maar voor ons nieuw!

 
 

Ook weer van de partij...

Het terrein herbergt nóg veel leuke activiteiten voor kinderen. Een vaste waarde is ‘Gerard den Olifant’ langs wiens poten je naar omhoog klimt en de slurf als schuifaf dienst doet. De strobalen zijn niet alleen voor de kleinsten een plezier…

Circusscholen verzorgen initiatielessen voor kinderen en hun ouders, er is doorlopend theater en pleinanimatie voor onze jongste festivalgang(st)ers.

olifant

 

Een originele houten draaimolen van meer dan 150 jaar oud. Hij staat er gewoon elk jaar weer opnieuw tot grote vreugde van onze bezoekers, inclusief de originele kaartjesknipster die de toeter doet loeien en de haren doet wapperen. Ontelbare vluchten inbegrepen in je ticket!

 

zweefmolen 
 

 

De kinderanimatie zoekt mensen die graag spelen!

Kinderanimatie - HoliAl knutselend, schilderend, vertellend; iedereen met wat kindsheid van geest en een warm hart voor de kleine zotten is welkom.  Alle niveaus van kindercontact kunnen: van absoluut geen kinderen rond u tot constant bedolven worden. Mensen die willen grimeren of knutselen worden onthaald met een rondedansje.

Wat kunt ge bijvoorbeeld doen:

• vooraf knutselen: van een nieuwe Droomtunnel tot een twister-doek tot…

• mee helpen organiseren voor en tijdens de Foor.

• een eigen idee uitwerken en spelen voor of met de kids; knutselactie, spel, vertelling, droom, …

• de kinderen versieren: grimeren, zotte kapsels maken, of wat ge nog kunt bedenken.

• een al gans uitgewerkte activiteit begeleiden, van een zeil insmeren met zeep en van op veilige afstand zien hoe het gaat tot echt knutselen met de kids:

• kortom spelen met het kind in en rond u…

 

Wel: als ge op de Foor werkt, verwachten we enige (o nee) verantwoordelijkheid (toch wel!) (f*k!) van u.

• Ten eerste moet ge der zijn. A ja.

• En als ge der zijt, dan moet ge ook aan het gaan zijn.  

• En verder kunt ge tijdens uw shift natuurlijk niet merkbaar dronken of begaaid zijn.  Ge staat in voor de veiligheid van de kinderen tijdens de acties.  

• Kortom, ge gedraagt u zoals tegenover uw neefjes op een familiefeest, maar dan wel zo zot mogelijk.  Last but not least: ge moèt u verkleden. 

Kunt ge het aan?

Ja!                             Hoeraaah!                            …welkom…

Neem contact op met Ina: 0484/176021, ina_luna@hotmail.com, fb ina.luna.tika (dat is die met dat haar en die neus)

Programmatie kinderanimatie